вторник, 16 юни 2015 г.

ЧЕЗ пак умъртви вчера половин София с режим на тока! Спряха трамваите в "Овча купел", няма ток и в "Красно село". Днес и Люлин цял ден без ток.

 ЧЕЗ пак умъртви вчера половин София с режим на тока! Спряха трамваите в "Овча купел", няма ток и в "Красно село". Днес и Люлин цял ден без ток.


фотоволтаикбг - 17.06.2015 г.

Не пак, а отново, от ЧЕЗ спряха тока на половин София в 13:15ч.. От Руски Паметник към Хиподрума, Красно Село, Бъкстон и т. н. няма ток в момента. От ЧЕЗ дават възможен час на възстановяване в 15:15-15:30ч. съгласно http://www.cez.bg/bg/za-klienta/avarii-remonti.html Списъка е толкова дълъг, че не се събира на един екран.

Напомняме, че ЧЕЗ всеки ден спират електрозахранването във всякакви квартали на София, с което причиняват редица щети на гражданите!

Изказваме най-първа "благодарност" на директора на ЧЕЗ, Петър Баран, чешки мафиот, който взима МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА от 90000 евро или 180 хиляди лева!!! Питаме отново ДКЕВР, е ли тази баснословна сума включена в "признатите разходи + гарантираната печалба" на ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение или е включена в новия РЕКЕТ "ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО"!???? ПИТАМЕ, ИМЕННО ЗАРАДИ 10%-то УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА ОТ 1.10.2014 г. и НОВОТО готвено УВЕЛИЧЕНИЕ от 01.07.2015 г!?!?!?

"Благодарности" вървят в пълен поток и към другите мафиоти в ЧЕЗ - Петр Докладал, Стефан Апостолов, Илиян Мутафчиев, и прочие и прочие!

"Благодарности" вървят и за кражбите на Електромери и подмяната им с манипулируеми електронни софтуерни електромери!

 "Благодарности" изказваме и на Министерството на енергетиката, ДАМТН, БИМ, ДКЕВР за огромното "съдействие" , което оказват на чуждите държавни монополи, за да НЕ СЕ прави ОДИТ НА СОФТУЕРА НА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ! А ИМЕННО ЧРЕЗ СОФТУЕРА НАЙ-ЛЕСНО СЕ НАДПИСВАТ КИЛОВАТИТЕ! Защо? Защото елементарната функция измерване се прави с един ред софтуерен код. Натрупването във времето за двете тарифи се прави с още един ред софтуерен код! Всичко останало, със сигурност се използва за логически алгоритми за надписване, след като ЧЕЗ, ЕнергоПро и ЕВН сами поръчват, произвеждат, ъпдейтват, проверяват, инсталират, пломбират и отчитат електромерите ни!!!! Нека бъда опроверган на електронната поща, ако не съм прав!

Само преди МЕСЕЦ ЧЕЗ бяха умъртвили за много часове Центъра на София за втори път в рамките на последната година!!!!



В магазина:
- Колко струва хляб "Добруджа"?;
- Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯТ в цяла Европа."
- Дайте ми един хляб тогава.
- Момент, такааа... - един хляб: 0.50лв;
-- пренос на хляб:0.45лв
-- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.10лв;
-- достъп на камиона за пренос по второкласен път: 0.25лв;
-- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв;
-- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв;
-- добавка за минаване на зелено: 0.75лв;
-- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв;
-- невъзстановяеми кражби на хляб от поточната линия: 0.60лв.
-- баланс на кантара за търговеца на едро - 0,30лв
-- баланс на кантара на прекупвача на дребно - 0,74лв
-- нов рекет "Задължение към обществото" - 0,42 лв
-- Общо: 5.16лв., ...ааа и нещичко за държавата: 20% ДДС:
- Дължите 6,20 лв за бройката. - ето Ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!
- Обаче Вие вместо 1 хляб, този който ви е в торбата, сте изконсумирали 5 хляба, защото така показва нашия манипулируем кантар на касата. Ето Ви фактура за 240 хляба на дневно и 320 хляба на нощно работно време за последния месец.
- Обща дължима сума по фактура - 3472.00 лв!

Малко по-късно на политически митинг на ГЕРБКПФ-ДПСДСБДЦ:
-Господине, пречите ми и не виждам трибуната.
-Да ви дам бинокъл?! - заяжда се пречещият.
-Не, благодаря. Имам снайпер.


Най - мразим токо, защото като ме удари, не мога да му го върна

Спряха трамваите в "Овча купел", няма ток и в "Красно село"

OFFNews | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 16 юни 2015 в 15:10
http://offnews.bg/news/Общество_4/Спряха-трамваите-в-Овча-купел-няма-ток-и-в-Красно-село_519867.html

Трамваите в столичния квартал "Овча купел" спряха, причината е липса на електрозахранване от „ЧЕЗ Разпределение България”.

Голяма авария на подстанция "Красно село" на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) остави без ток и район "Красно село". Аварирало е 110-киловолтово съоръжение, но от ЕСО все още не дават повече подробности, съобщи бТВ.

Коментари на читателите:

...
17:00 16 юни 2015
хахахахахахаха, то нямаше ток из най-малко 5 квартала, вие само район "Красно село"



Професор Балкански
15:40 16 юни 2015
Да благодарим на ЧЕЗките енергийни вампири за поредното спиране на тока. Очаквайте и други.
Носи се слух, че вече няма постоянно дежурящи АВАРИЙНИ ЕКИПИ, и че за да си "оптимизират" разходите ЕРП-тата ги събирали само на повикване при авария. Нощем тока вече май се изключва планово, изглежда съоръженията не се подържат и мрежата е в окаяно състояние.
Спиранията на тока зачестяват. Обаче писачите на фактури искат НОВО ПОРЕДНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА, въпреки че не са повишили качеството на услугата, а дори напротив.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог