петък, 19 юни 2015 г.

Защо спрях да плащам данъци, тоест да храня мафията!

Защо спрях да плащам данъци, тоест да храня мафията!

Защото от 3 години съм тероризиран от ЧЕЗ с изключен ток, а липсващата държава не направи нищо след 20 жалби и хиляди електронни писма. Никога не съм бил и абонат на Топлофък, но на колониалната администрация не и дреме. Но и не само за това.

фотоволтаикбг, 19.06.2015 г.

Не мога да не споделя с Вас тези свои мисли, защото не се издържа вече тази управленска наглост, безочие, мерзавщина, подлост, нямам думи наистина за тази тотална мръсотия.

От днес Борисов протестира срещу себе си заради цената на тока. Двама от членовете на КЕВР били от ГЕРБ, други двама от ПФ, Акушерът на Енергийния Октопод - председателя е от РБ, тоест Костов. Всичките те са гласували ЗА поскъпването. Но иначе по медиите се пише, че "КЕВР не е бил достатъчно независим" - казал го е Мутройко Мутанта Бойко. А той до толкова е мутирал, че шизофренията му е напреднала - щял да протестира срещу себе си ведно с мафията ("бизнеса") против увеличението на тока за "бизнеса"! Разбира се, няма да "протестира" в интерес на Гражданите. Тук важи с пълна сила репликата "Да го духат бедните" от великия филм "История на света".

"Естествено", че и противоевропейският чл. 417 от ГПК даващ неимоверни феодално-фашистки права на банките и ЧСИ-тата, ползван и от ТоплофЪкация, ЕРП-тата и колекторските мафии в рекетьорските им писма до "абонатите" и днес си остана след парламентарното гласуване на лобистите и престъпниците там!

Осъденият на две инстанции Цветан Цветанов беше оправдан вчера от "две пикли завършили правния отдел на Каспичан, които след почивка си носят в мрежичките по две бурканчета кисело мляко от вкъщи" http://afera.bg/запомнете-всички-имената-на-тези-коит.html начело на Апелативния съд. Сега всеки престъпник ще се позовава на оправдателното решение и ще може да съди България в Страсбург.

Управляващата коалиция казва, че "няма държава"! Всъщност те са държавата.

Ясно е, че за нас, Българите, определено няма държава. Затова от тази година няма да плащам никакви имотни данъци и такси, ако не се наложи спешно. Ще чакам седморната коалиция да бъде разстреляна, едва тогава ще си платя данъците със задна дата.

Революцията в съзнанието трябва да започне от осъзнаването, че по всички медии тип СМРАД (Средства за масова реклама, агитация и дезинформация) и социологически агенции, наново ни диктуват "Ако изборите бяха днес... за ГРОБ 30%, за БКП 28%, за ДПС 26%,...., за Атака 4% и т. н.

Четейки форумите аз не виждам никаква подкрепа нито за БСП, нито за ГЕРБ! За ДПС да не говорим. С изключение на 0.1% интернет тролове, над 97% от хората са адски отвратени и мразят до дъното на душата си партиите от седморната коалиция! Аз също. Не само ги мразим безплатно, но дори и си плащаме прескъпо за да ги мразим! В този смисъл няма как просто БСП и ГРОБ и ДПС да получат 50% и повече гласове. Тоест свидетели сме на постоянно подменяне на изборните резултати. Тоест Соц. Агенциите са част от изборните фалшификации, като провеждат предизборни фалшификации поръчково. Те именно подготвят населението, промиват мозъците на хората, за да не видят тези хора, когато в изборния ден се натаманят процентите и гласовете според сценариите! И когато тогава "обяват" от ЦИК, че ... ГРОБ има 30%, за БСП 28%, за ДПС 26% и т. н. - макар че хората са гласували по съвсем различен начин, никой няма да се усъмни и да протестира, нали?

Сами разбираме, че не народа е прост и не народа си избира простите управляващи, както някои манипулативно ни упрекват! Мафиотите сами си се избират на квотен шуробаджанашки принцип! Народът е прост единствено, защото приема машинациите им за истина, вместо да излезе масово по улиците с лопати, кирки, гребла, секири, въжета и мотики!! Сами знаем, колко пъти например погребват Атака, но въпреки стотицихилядите зачеркнати гласове, тя пак и пак събира проценти! А кампанията на троловете и опорните точки за "Варадеро", за "златния пръст", за "Бялата Златка" и прочие "Болен Лидеров"-и простотии, са толкова изтъркани и смешни, че звучат адски идиотско. А аз много се ядосвам на идиотизмите и простотията - те са безгранични. За съжаление това вирее и в семейството и на сестра ми. Кой знае какви боклуци й слагат в цигарите й или в пастата й за зъби или храната....

Затова докато Олигарсите си играят на Протестна мрежа, а народа вярва на Босфор ТВ, на Нова, на БНТ и прочие, и позволява на новините вместо на портфейлите си и/или вярата да им диктуват битието, няма да има спасение за нацията нито за територията ни. Съчетавам портфейла и вярата, защото у нас няма нито истински капитализъм или социална държавна политика, нито Християнството е на ниво. Затова ни превърнаха в окупирана колониално-феодално-имигрантска клоака от която всички блага изтичат навън чрез "чуждите инвеститори", като държавните ЧЕЗ, Теленор, ЕВН, Кауфланд, Карфур, Дънди, Аурубис, Лукойл, ОМВ, Шел и пр.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог